Update: Interne Scouting

Helaas is het tot op heden niet gelukt om voldoende interne scouts te vinden die op de zaterdagen wedstrijden willen bekijken om zo spelers in beeld te krijgen die zo mogelijk hogerop kunnen of kwalitatief niet mee kunnen in een team.

Indien er trainers zijn die hierin wat willen betekenen of indien je mensen kent die hier zo mogelijk belangstelling voor hebben laat mij het weten. Zodoende moeten wij het op dit moment via de huidige trainers doen.

De meeste teams zijn vanaf half augustus bezig en zodoende al weer een tijdje onderweg in het seizoen. Graag wil onze HJO, Marc van Meel, weten wie er in het team bovenuit steekt en/of er spelers bij zijn die tekort komen waardoor het plezier zo mogelijk niet aanwezig is.

Dit seizoen is de afspraak dat we bij de selectieteams kritisch gaan kijken naar de kwaliteit. Dit zou dus kunnen betekenen dat er spelers kunnen afvallen naar de niet selectieteams en andersom. Tevens kan een speler ook binnen de selectieteams blijven door hogerop te gaan of een team in kwaliteit terug te gaan.

Vorige week is er een bijeenkomst geweest om binnen de club een spelervolgsysteem binnen te halen. We zijn dus wel bezig om het gemis van een interne scouting te kunnen opvangen binnen de club.
Marc zou het erg fijn vinden dat iedereen voor 1 november hem mailt met een eerste update over de kwaliteit in je selectie via hjo@hfc15.nl