Vacature | Hoofdtrainer HFC’15 Za1 seizoen 2023/2024

vacature

HFC’15 is een vereniging met ruim 900 leden die haar thuiswedstrijden speelt op Sportpark Hoogkerk aan De Verbetering 50 te Groningen.

De club heeft prima faciliteiten: 2 kunstgrasvelden, 2 goede grasvelden en een clubgebouw met een gezellige kantine en (in de nabije toekomst mogelijk) een eigen fitnessruimte, alsmede goede trainingsfaciliteiten en materialen.

Voor het seizoen 2023/2024 zoekt HFC’15 een nieuwe hoofdtrainer/coach voor de 1e zaterdagselectie uitkomend in de 3e klasse C. Het betreft een ambitieuze selectie die bestaat uit veel jonge spelers met enkele ervaren routiniers.

Ben je in het bezit van een UEFA B licentie en heb je ruime ervaring als voetbaltrainer? Heb je daarnaast ook de ambitie om de prestaties van de selectie naar een hoger niveau te tillen en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

Voor de functie van hoofdtrainer is een marktconform salaris beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd in de functie of wil je meer weten? Neem dan contact op met Frans Brouwer via voetbaltechnischezaken@hfc15.nl of 06-23745733.