Vacature | lid commissie Veiligheid en Vertrouwen (vervuld)

vacature

De Commissie Veiligheid en Vertrouwen bestaat uit drie leden, waarvan 1 vertrouwenspersoon en 2 leden die zich bezigheid met voornamelijk veiligheidsaspecten verbandhoudende met HFC’15. De commissie werkt onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Binnen het bestuur is het bestuurslid Algemene Zaken aanspreekpunt voor de commissie.

Commissie veiligheid en vertrouwen
De commissie werkt aan zaken die te maken hebben met de veiligheid, vertrouwen en gedrag op en rondom het sportpark. Zoals het voorkomen van ongelukken en het zorgen voor veilige materialen. Signaleert als er veiligheidszaken niet op orde zijn, en draag oplossing aan. Fungeert indien gewenst als contactpersoon bij meningsverschillen en incidenten. Doel van de commissie: van HFC’15 een nog veiligere club te maken waar iedereen met een gerust hart kan komen voetballen.

Momenteel bestaat de commissie uit 1 lid veiligheidszaken, Edzer Bos en 1 vertrouwenspersoon, Jacko Rink. We zijn daarom op zoek naar iemand die de commissie wil komen versterken en zich graag bezighoudt met veiligheidsaspecten binnen de club.

Vaardigheden/taken van de functie

  • je bent integer
  • je bent onafhankelijk
  • je bent in staat zelfstandig te werken
  • je wilt meehelpen bouwen aan een veiliger sportklimaat

Taken van lid van de veiligheidscommissie HFC’15:

  • ontwikkelingen ondersteunen waar HFC’15 de komende jaren mee te maken gaat krijgen op het gebied van veiligheid, gedrag en vertrouwen (veilige toegang tot sportpark, ongewenst gedrag, vertrouwen tot en met de discussie rond bijvoorbeeld een rookvrij sportpark, enz)
  • ondersteuning geven aan onze vertrouwenspersoon.
  • gevraagd en ongevraagd advies geven aan het bestuur over veiligheids- en vertrouwensvraagstukken
  • contactpersoon voor spelers, ouders, trainers en leiders en bestuur in geval van gedragsproblemen en incidenten. De contactpersoon schuift aan bij een gesprek en zorgt ervoor dat de procedures gevolgd worden en voortgang geboekt wordt

Tijd
Gemiddeld 2 – 3 uur per week. Het betreft een functie op vrijwillige basis waar geen vergoeding voor wordt verstrekt.

Wil je meer informatie over de functie of heb je interesse in de functie, neem dan contact op met Edzer Bos via veiligheid@hfc15.nl of telefoon: 06 524 55 342.