Vacature trainer/coach JO19-1

vacature

Word jij onze nieuwe jeugdtrainer voor JO19-1? Voor het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024 zoeken wij een enthousiaste, gediplomeerde trainer die ons team naar nieuwe hoogtes kan brengen! Onze vereniging heeft als motto: “HFC’15 zijn we samen!”. Wij willen dat onze spelers zich thuis voelen en elke training en wedstrijd met plezier tegemoet gaan. Wil jij hieraan bijdragen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een trainer die onze spelers kan motiveren en inspireren. Jij bent een positieve coach die onze spelers en het team voetbaltechnisch en tactisch naar een hoger niveau kan tillen. Discipline en fatsoenlijke omgangsvormen zijn daarbij belangrijk. Het liefst ben je in het bezit van TC III (Jeugd) of heb je ruime ervaring in het trainen van junioren.

Ons JO19-1 team traint op dinsdag en donderdag, maar we staan open voor overleg. Op zaterdag verwachten we van jou dat je de wedstrijdcoaching op je neemt.

HFC’15 biedt jou:

  • De mogelijkheid om je door te ontwikkelen als voetbaltrainer en als mens.
  • Trainersbijeenkomsten met (voetbal)thema’s.
  • Een vrijwilligersvergoeding.

HFC’15 vraagt van jou:

  • In het bezit zijn van een trainersdiploma (TC-3) is niet vereist, maar is wel een pré.
  • Een rustige en analytische persoonlijkheid te zijn tijdens wedstrijden.
  • Goed te kunnen samenwerken met de andere trainers binnen de opleiding en zodoende het niveau naar een hoger plan te tillen.

Wil jij ons team naar succes leiden en bijdragen aan een gezellige sfeer binnen onze vereniging? Neem dan contact op met Gert Wobbes (bestuurslid Jeugdzaken) via 06-14493024 of stuur een motivatiebrief met je CV naar Willeke Bierman (secretaris) via secretaris@hfc15.nl. Wij horen graag van je!