Voorlopige indelingen en trainingszaken

Het seizoen is voor veel teams al weer bijna ten einde. Achter de schermen zijn de trainers, de HJO, de scouts en de coördinatoren al weer druk bezig met de indeling van de jeugdteams voor komend seizoen. Komende maandagavond 16 mei worden deze indelingen bekend gemaakt via de website en Social Media.

De selectieteams zijn nog niet helemaal duidelijk. Daarover zullen de komende weken selectietrainingen en oefenwedstrijden meer duidelijkheid moeten geven. De bedoeling is half juni ook de definitieve selecties bekend worden gemaakt.

Zoals de meesten van jullie gezien hebben, wordt veld 4 op dit moment gerenoveerd en is dus niet bespeelbaar. Ook velden 1 en 3 gaan er vanaf 30 mei uit. Gezien het feit dat er nog selectietrainingen moeten plaatsvinden (kunstgras) en diverse inhaal- dan wel oefenwedstrijden moeten worden gespeeld op de velden 1 en 3 heeft het bestuur besloten dat er na deze week in principe geen trainingen meer zijn voor de nieuwe niet-selectieteams (jeugd).

Indien er teams zijn die nog willen door trainen, kunnen die dat kenbaar maken bij de HJO of hun coördinator. We zullen dan kijken welke velden nog beschikbaar zijn tot 30 mei.

De indeling van de trainingstijden staan op deze pagina.