Voorlopige teamindelingen seizoen 2021-2022

* De teamindelingen zijn bijgewerkt tot 16-06-2021 22:00 uur

De teamindelingen zijn elk seizoen een uitdagende puzzel. De voorlopige teamindelingen zijn met de grootst mogelijk zorg door de coördinatoren in overleg met de teamleiding samengesteld.

De teamindelingen zijn net als afgelopen jaren “voorlopig” omdat er nog verschuivingen kunnen plaatsvinden. Dit komt doordat leden soms nog onverwacht opzeggen of doordat er nog spontaan nieuwe leden zich bij onze voetbalclub aanmelden of doordat er toch nog kleine wijzigingen binnen de teams plaatsvinden.

Van een aantal leeftijdscategorieën zijn de voorlopige indelingen helaas nog niet bekend. Dit wordt door een aantal verschillende zaken veroorzaakt.

We doen onze uiterste best alle indelingen zo spoedig mogelijk bekend te maken. Voor leden waarvoor de indeling op 2 juni nog niet bekend is, geldt dat zij nog tot en met 8 juni a.s. het lidmaatschap kunnen opzeggen.

Uiteraard hopen we dat iedereen weer met veel plezier volgend seizoen bij ons blijft voetballen!

 

Voorlopige teamindelingen jeugd

 

Je hebt een vraag over de teamindeling?

Het kan voorkomen dat je een vraag hebt over de voorlopige teamindeling. De coördinatoren helpen je dan graag een antwoord te vinden op je vraag.

We verzoeken je jouw vraag of vragen uitsluitend per e-mail te stellen aan de coördinator van de desbetreffende leeftijdscategorie. Op deze wijze behouden de coördinatoren het overzicht.

Let op!

Stel geen vragen, of berichten, over de indeling via Whatsapp aan de coördinator.

 

Coördinatoren naar leeftijdscategorie

Leeftijdscategorie E-mailadres coördinator
O7/O8/O9/O10/O11 O10-Coordinator@HFC15.nl
O12 O12-Coordinator@HFC15.nl
O13 O13-Coordinator@HFC15.nl
O14 O13-Coordinator@HFC15.nl
O15 O15-Coordinator@HFC15.nl
O17 O17-Coordinator@HFC15.nl
O19 O19-Coordinator@HFC15.nl