Wijziging betalingsproces facturen HFC’15

Beste leden,

Met ingang van dit seizoen zal het proces rond het betalen van facturen iets anders zijn dan je gewend bent. Wij zijn een samenwerking aangegaan met ClubCollect, een organisatie met ruime ervaring op het gebied van facturatie voor verenigingen. Zij bieden ons ondersteuning door een deel van de administratieve verwerking over te nemen, zoals het versturen van betaalverzoeken en het innen van de contributies.

ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14). Je persoonsgegevens staan veilig binnen onze eigen omgeving en zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking.

Binnen enkele dagen ontvangen jullie de factuur voor de contributie en eventuele extra kosten van dit jaar. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie ons hiervoor benaderen door een mail te sturen naar penningmeester@hfc15.nl.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur.