Wordt pupillentrainer bij HFC’15

Heb jij het ook in je? We zoeken pupillentrainers (m/v) bij onze club. Ben je 15 jaar of ouder en lijkt het je geweldig om jeugdige HFC’15 voetballers in de leeftijd van 5 tot 13 jaar te trainen en te coachen, dan zoekt HFC15 jou nu! 

Wat is er nu mooier dan kinderen de eerste beginselen van de voetbalsport bij te brengen. De KNVB Academie organiseert in samenwerking met HFC’15 dit najaar de opleiding tot pupillentrainer (M/V). De cursus start, mits er meer dan 15 deelnemers zijn, medio begin september op ons eigen sportpark en bestaat uit een cursus- en een ervaringsgedeelte. Het cursusdeel bestaat uit 8 bijeenkomsten van drie uur (18:30–21:30 uur), het ervaringsdeel uit het trainen en coachen van D, E of F pupillen gedurende de opleiding.

De kosten voor deze gehele cursus bedragen € 220,- maar worden door HFC’15 betaald. Daarvoor vragen we je wel minimaal 2 seizoenen D,E of F trainer te blijven.

Wordt jij de nieuwe Louis van Gaal of Josep Guardiola? Meld je snel aan door middel van het sturen van een mail met je contactgegevens aan hjo@hfc15.nl

 

HFC’15 zijn we samen!